Инсектициди

ГАТ ЛАМДА 10 КС

ГАТ Ламда 10 КС е мощен, високотехнологичен инсектицид с контактно и стомашно действие за контрол на широка гама неприятели на закрито и открито.

повече»

ГАТ ОМЕГА 1,8 КС

Слага край на проблемите с резистентността. Изключително ефективен инсектицид с дълго остатъчно действие. Регистриран за контрол на битови и складови вредители.

повече»


ГАТ ДАЛЕТ 5 КС

Широкоспектърен инсектицид, който съдържа делтаметрин, един от най-силните инсектициди, от групата на синтетичните пиретроиди. Регистриран за употреба срещу битови и складови непрпиятели

повече»

ПРЕТЕКТОР/примамка (гел срещу хлебарки)

Инсектите резистентни или толерантни спрямо пиретроидите, циклодиените, органофосфорните и/или карбаматните инсектициди са чувствителни към Фипронила

повече»


ПРЕМИНАТОР/примамка (гел срещу хлебарки)

Имидаклоприд действа върху различно целево място от повечето инсектициди. Преминатор действа върху централната нервна система на насекомите, като блокира пост-синаптичните никотинергични ацетилхолонови рецептори.

повече»

Тетрацип Запи ЕК

Тетрацип Запи ЕК е широкоспектърен инсектицид. Той е опостушително ефективен срещу основните вредители в домашни и индустриални помещения, като мухи, хлебарки, мравки, оси, паяци, молци, бълхи, бръмбари и други.

повече»


Айкън 10 КС

Един от най-разпространените и универсални препарати за борба с битови неприятели и кърлежи.

повече»


БЕНДИОКАРБ ПЛЮС 80ВП

Водоразтворим прах за унищожаване на хлебарки, дървеници, комари, мухи, бълхи и др.

повече»

Бомбекс

25 % перметрин

повече»


« 1 2 »